Snedker i Vig, Odsherred & Holbæk


Ved Vig Vinduer ApS kan du være sikker på, at dit snedkerarbejde bliver udført med fokus på god kvalitet og æstetik. Vi hjælper dig med en lang række arbejdsopgaver, og ingen opgaver er for store eller for små her hos os. Vores arbejde består blandt andet i at fremstille:


  • Speciallavede trædøre
  • Reoler
  • Borde
  • Vinduer
  • Skabe


som både er tilpasset dig og det hjem, de skal indgå i. Træarbejde er vores speciale, og du kan være sikker på, at vi kan give dig gode råd med på vejen, når vi i fællesskab skal finde den rette løsning til dig. Når det handler om indretningen af dit hjem, så er vi altid grundige og leverer produkter lige efter dit hoved.

Fokus på dine ønsker og høj kvalitet

Vores snedkere er dygtige og erfarne, og derfor tør vi godt garantere, at du får lige præcis den løsning, du har brug for. Vi ved, at vores kunders ønsker til træmøbler og lignende aldrig er ens, og derfor sætter vi en ære i at lytte til dig, så du står tilbage med lige præcis det resultat, du har drømt om. Med os kan du være sikker på en god dialog, hvor vi gennem forløbet både kommer med brugbare forslag og lader dig få taletid.Ring og få vejledning af vores snedker

Vi holder til i Vig, og vi har en stor kundekreds i både Odsherred og Holbæk. Du kan dog roligt ringe os op eller skrive en mail, uanset hvor på Sjælland du bor. Hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke tøve med at give os et kald. Vi kan fanges på 21 69 05 60, eller du kan skrive os en mail på info@vigvinduer.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Husk vi også laver tømrerarbejde.