Vi udskifter dine gamle døre i Vig, Holbæk og Odsherred


Forestil dig at åbne døren til nye muligheder i dit hjem ved at udskifte dine gamle døre til nye. Nye døre kan give dit hjem et helt nyt udtryk og hos Vig Vinduer, har vi døre, der passer til alle budgetter.


Hos Vig Vinduer er vi eksperter i udskiftning, montering og levering af døre og vinduer med lavenergiruder, og alle de træsorter, vi arbejder i, garanterer et højt kvalitetsniveau med en lang levetid.


Når du vælger at få specialfremstillede døre i din bolig eller din virksomhed, så sørger vi naturligvis for at bevare det oprindelige arkitektoniske udtryk i dit hjem og facadens unikke æstetik. Samtidig garanterer vi at udføre arbejdet i højeste kvalitet, og vores dygtige medarbejdere står klar til at rådgive dig under processen


Spørger du vores kunder, så bliver vi ofte rost for vores kreativitet og evne til at levere et flot og unikt slutresultat. Drømmer du om speciallavede døre, som vi fremstiller på vores eget værksted i Vig, vil prisen og ventetiden afhænge af omfanget og materialet.

Valg af dørtyper – find din dørstil

Hvis du drømmer om at udforske udvalget af døre til din bolig, så står vi klar til at hjælpe dig. Hoveddøre, terrassedøre og indvendige døre har hver deres unikke charme og formål, og det handler om at vælge, hvilken dør, der vil være bedst i harmoni med dit hjem.


Prisen er afhængigt af dine designpræferencer og de materialer, du vælger. Hoveddøre er den første ting, dine gæster bemærker og det er derfor en god mulighed for at personalisere dit hjem.


  • Hoveddøre kan være både smukke og sikre med trædøre, der udstråler varme og karakter
  • Terrassedøre åbner op for solskin og frisk luft, og de kan hjælpe med at skabe en sømløs overgang mellem den indendørs og udendørs livsstil. Glidende eller svingende, de bringer naturen tættere på.
  • Indvendige døre skal skabe sammenhængen til de forskellige rum i dit hjem. De kan være elegante og støjreducerende med paneler, glas eller andre materialer.


Speciallavede døre i Vig, Odsherred & Holbæk

Hos Vig Vinduer er vi eksperter i udskiftning, montering og levering af døre og vinduer med lavenergiruder, og alle de træsorter vi arbejder i, garanterer et højt kvalitetsniveau med en lang levetid og formstabilitet. Når du vælger at få specialfremstillede døre i din bolig eller din virksomhed, så sørger vi naturligvis for bevare det oprindelige arkitektoniske udtryk og facadens unikke æstetik. Samtidig garanterer vi at udføre arbejdet i højeste kvalitet. Spørger du vores kunder, så bliver vi ofte rost for vores kreativitet og evne til at levere et flot og unikt slutresultat.Få et uforpligtende tilbud

Hvad enten du ønsker en komplet løsning på døre og vinduer, eller om du blot er ude efter en enkelt dør, påtager vi os gerne opgaven. Vi er kendt for at lytte til vores kunder og i fællesskab nå frem til et smukt resultat, som opfylder alle ønsker og behov.


Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi holder til i Vig, men kører ud i hele omegnen omkring Odsherred og Holbæk.


Fang os på telefon 21 69 05 60 eller skrive os en mail til info@vigvinduer.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.


Husk! Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.


Se også vores referencer for tømrerarbejde og snedkerarbejde vi har udført. Vi fremstiller også vinduer, på vores eget værksted i Vig i Odsherred, nær Holbæk.