Er du på udkig efter et energivenligt og flot sommerhus?

Hos Vig Vinduer ApS er vi specialister i nybygning af sommerhuse af det bedste og mest energirigtige materiale på markedet. Vi sørger for, at du ikke begrænses af de kolde vintermåneder, så du kan være i dit sommerhus året rundt uanset temperaturen udenfor. Ligesom med vores miljøkrav går vi heller ikke på kompromis, når det kommer til at skabe hyggelige og afslappende rammer. Vi ved nemlig, at det er to vigtige kernebegreber, når familien skal en tur i sommerhus.

Godt arbejde er vores mærkesag

Vi garanterer dig, at der leveres et solidt stykke arbejde, når dit nye sommerhus skal bygges. Vores kyndige og veluddannede håndværkere går målrettet til tømreropgaven med henblik på at tilfredsstille kunden. Det er den enkelte kundes ønsker, der er i fokus, og derfor vil du opleve stor fleksibilitet, hvis du vælger os som din tømrer. Hos os findes der hverken for store eller for små opgaver.

Ring og få et uforpligtende tilbud

Vi har vores base i Vig, og vi har gennem tiden konstrueret nye sommerhuse for en stor kundekreds i Odsherred og Holbæk. Dog efterspørges vores rådgivning på hele Sjælland, og vi står altid klar til at hjælpe.

Du er velkommen til at kigge forbi vores hovedkontor, men du kan også ringe på mobil 21 69 05 60, eller du kan skrive en mail til info@vigvinduer.dk. Vi er parate til at levere dig god og venlig vejledning.

Vi ser frem til at høre fra dig.