Energiruder (Termoruder) holder på varmen

Da vi er specialiserede i vinduer og døre, er det naturligt for os, at vi også har specialiseret os inden for termoruder. Vi er forhandler af termoruder fra en af Danmarks største glasproducenter, Glascom, hvor vi får leveret nye ruder hver uge. Glascom blev stiftet i 2005 af erfarne danske glasfolk, som ønskede at skabe en moderne grossistvirksomhed inden for branchen. De har et tæt samarbejde med lokale firmaer heriblandt også Vig Vinduer ApS.

Ved at benytte Glascom som leverandør af termoruder, sikrer vi den bedste kvalitet og leveringsgaranti. Vi benytter udelukkende glas fra Glascom i vores egenproducerede vinduer og døre.

Uforpligtende rådgivning vedrørende energiruder (termoruder)

Det er jo sådan, at så længe træet i et eksisterende vindue eller dør er sundt, så kan der være god økonomi i kun at få udskiftet ruden. Der kan, alt efter de eksisterende glas, opnås store besparelser på varmeregningen ved at have de korrekte ruder. Udover at du sparer penge på varmeregningen, er udskiftning til lavenergiruder også en gevinst for miljøet.

Alle vores ruder leveres i dag som lavenergiruder.

Kontakt os allerede i dag

Vi monterer energiruder og termoruder i Vig, Holbæk, Odsherred og Nordvestsjælland, men kører også gerne længere for at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os og få en “glassnak”, uanset hvilken slags bygning du søger lavenergiruder til, så er det noget, vi kan levere.