Vinduer i Vig, Odsherred & Holbæk

Vores vinduer fremstilles enten i udsøgt fyr kernetræ eller mahogni. Netop disse træsorter er med til at sikre en lang levetid og formstabilitet. Fra vores base i Vig hjælper vi kunder med vinduer i både Vig, Holbæk, Odsherred og Nordvestsjælland – men vi kører selvfølgelig også gerne længere for at hjælpe dig.

I forbindelse med renoveringsopgaver har vi leveret mange vinduer, som er lavet efter specialmål. Så uanset hvilken bygning det drejer sig om, så laver vi vinduer, som passer til dine ønsker og behov.

Faste samarbejdspartnere med samme høje standarder som os

En del af vores vinduer er fremstillet efter gamle håndværkstraditioner, så de er tilpasset det miljø, som de optræder i, og alligevel lever de op til de moderne isoleringskrav – til stor glæde for både din varmeregning og miljøet. Det bør også nævnes, at koblede vinduer er en af vores spidskompetencer.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores faste samarbejde med KPK Vinduer er din garanti for, at arbejdet bliver udført ordentligt. Vælger du Vig Vinduer ApS til montering og levering af vinduer, får du et godt og kvalitetssikret dansk produktet, som holder i mange år ud i fremtiden.

Kontakt os og få en snak om vinduer

Hos Vig Vinduer accepterer vi kun det bedste for vores kunder. Derfor har vi store krav til vores producenter.

Vi forhandler produkter fra følgende producenter:

Vi vil være din foretrukne tømrer i Vig. Læs også om vores døre, fremstillet på vores eget værksted i Vig i Odsherred, nær Holbæk.

Vi fanges på mobil 21 69 05 60, eller du kan skrive en mail til info@vigvinduer.dk. Vi står klar til at vejlede dig til en god og billig løsning.