Døre i topkvalitet

En dør er meget mere end blot en dør. Døren hører til blandt de allerførste indtryk, som en besøgende får af din bolig, dit sommerhus, din virksomhed, din butik eller din restaurant. Her hos Vig Vinduer har vi mere end 50 års erfaring med at specialfremstillede smukke døre enten i mahogni eller fyrkernetræ, og ved at samarbejde med os får du altså mulighed for at få lige præcis den dør, som forbinder linjerne mellem vinduer og materialer på din facade.

Speciallavede døre i Vig, Odsherred & Holbæk

Hos Vig Vinduer er vi eksperter i udskiftning, montering og levering af døre og vinduer med lavenergiruder, og alle de træsorter vi arbejder i, garanterer et højt kvalitetsniveau med en lang levetid og formstabilitet. Når du vælger at få specialfremstillede døre i din bolig eller din virksomhed, så sørger vi naturligvis for bevare det oprindelige arkitektoniske udtryk og facadens unikke æstetik. Samtidig garanterer vi at udføre arbejdet i højeste kvalitet. Spørger du vores kunder, så bliver vi ofte rost for vores kreativitet og evne til at levere et flot og unikt slutresultat.

Få et uforpligtende tilbud

Hvad enten du ønsker en komplet løsning på døre og vinduer, eller om du blot er ude efter en enkelt dør, påtager vi os gerne opgaven. Vi er kendt for at lytte til vores kunder og i fællesskab nå frem til et smukt resultat, som opfylder alle ønsker og behov.

Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi holder til i Vig, men kører ud i hele omegnen omkring Odsherred og Holbæk.

Fang os på telefon 21 69 05 60 eller skrive os en mail til info@vigvinduer.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Husk! Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Se også vores referencer for tømrerarbejde og snedkerarbejde vi har udført. Vi fremstiller også vinduer, på vores eget værksted i Vig i Odsherred, nær Holbæk.