Tømrer i Vig, Odsherred & Holbæk

Med vores beliggenhed i Vig midt i smukke Odsherred arbejder vi både for privatkunder på helårs-og sommerhuse samt for erhvervskunder, og vi har et godt kendskab til nutidens tendenser i de forskellige områder. Se nærmere på et udvalg af de ydelser, vi tilbyder, og kontakt os meget gerne hvis vi kan hjælpe dig med noget.

 

Hvilke typer tømrerarbejde?

Når det kommer til tømrer- og snedkerarbejde, er Vig Vinduer din erfarne tømrer i Holbæk, Vig, Odsherred og Nordvestsjælland-området. Uanset opgaven er vi altid klar til at hjælpe dig.

 

Vores tømrer tilbyder blandt andet at løse opgaver inden for:

• Nybygning, tilbygning og ombygning på helårs- og sommerhuse

• Hovedentrepriser og delentrepriser

• Renovering og reparation

• Alle former for tagrenovering og –arbejde

• Køkkenmontering

• Reparationsarbejde

 

Altid et godt stykke tømrerarbejde

Når dagen er omme, vil vi gerne kunne se os selv i øjnene og sige til os selv, at vi også i dag har udført et godt stykke tømrerarbejde, som kunderne kan være tilfredse med, og som lever op til alle gældende standarder for kvalitet, æstetik og holdbarhed. Vi har igennem tiden arbejdet med både større og mindre kunder i Odsherred, Vig, Holbæk og Nordvestsjælland, både offentlige institutioner, private erhvervsvirksomheder og private boligejere. I galleriet nedenfor kan du se nogle af de projekter, vi har arbejdet på gennem tiden.

 

Brug for en tømrer i Vig? Vi glæder os til at høre fra dig!

Uanset om du har en løs idé eller en nøjagtig plan for dit kommende projekt, skal du være mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde. Du kan fange os på 21 69 05 60 / 59 31 54 17, eller du kan skrive en mail til info@vigvinduer.dk. Vi holder til i Vig, men kører ud i hele omegnen omkring Odsherred og Holbæk og vi står altid klar til at vejlede dig til en god og billig løsning.

 

Husk vores snedker også tilbyder snedkerarbejde. Se også hvordan vi kan hjælpe med specialfremstillede døre og vinduer fra vores eget værksted i Vig i Odsherred, nær Holbæk


Se eksempler her

Kontakt

Top