Lagersalg af vinduer af høj kvalitet til billige penge

Hos Vig Vinduer ApS er vi eksperter i at levere og montere vinduer af højeste kvalitet. Vores vindueslagersalg er spækket med flotte vinduer til fornuftige priser. Her finder du en masse forskellige modeller. Vores vinduer fremstilles enten i udsøgt kernetræ eller mahonie. Disse to trætyper sikrer begge en god holdbarhed og formstabilitet. Alt i alt giver vi dig mulighed for at lave et røverkøb.

Mange modeller

Når du kigger vores lagersalg af vinduer igennem, så vil du finde en lang række af forskellige vinduer til fornuftige priser. Vi forsøger at udbyde en bred vifte af modeller, men hvis ikke du kan finde den vinduesmodel, du er på udkig efter, så tag et kig her. Vi finder altid en løsning til dit behov. Du kan være sikker på, at vores vinduer lever op til miljømæssige krav, og derfor er en vinduesløsning fra os både en gevinst for miljøet, dit indeklima og din pengepung.

Ring og få hjælp til at finde gode og billige vinduer

Vi har vores kontor placeret i Vig, og vi har gennem tiden leveret mange vinduesløsninger til kunder i både Odsherred og Holbæk. Ligegyldigt hvor på Sjælland du bor, kan du under alle omstændigheder kontakte os, hvis vores lagersalg har interesse, eller hvis du har spørgsmål.

 

Vi fanges på mobil 21 69 05 60, telefon 59 31 54 17, eller du kan skrive en mail til info@vigvinduer.dk. Vi står klar til at vejlede dig til en god og billig løsning.

 

Herunder finder du en prisoversigt over vores nuværende tilbud.
Du er også velkommen til at tage kontakt til os, for et uforpligtende tilbud.

 

Se priser i PDF

 

Hent priser i Word

Kontakt

Top